Tijdelijke actie: 25% korting op flexplek, vergaderen of duurzaam advies

 In Articles

UCo zet zich in voor een duurzaam Utrecht, net als u. We bouwen sinds kort aan onze community van ondernemers die samenwerken aan een duurzame toekomst. Net als bij anderen treft Corona ons en is deze periode een grote uitdaging voor Stichting Utrecht Community. Wellicht wil jij of je organisatie een bijdrage leveren en je krijgt er wat moois voor terug. Wij willen met UCo bouwen aan duurzame relaties, dus laat dit een mooi begin zijn!

 

Optie 1
Na de quarantaine heeft u misschien behoefte aan een gezonde, mooie, inspirerende werkplek met een sociaal en duurzaam netwerk? Sla twee vliegen in één klap, steun UCo met een flexwerkplek strippenkaart, en krijg nu 25% korting.

Flexwerkplek strippenkaart
– 3 dagen, van €60 voor € 45
– 10 dagen, van € 200 voor €150
– 3 maanden, van €630 voor €475 

 

Optie 2
Stichting Utrecht Community biedt sessies aan, waarbij verschillende duurzame organisaties van UCo een multidisciplinair team vormen en zich buigen over een vraagstuk. Een team van 4 experts binnen UCo buigen zich 3 uur lang over uw onderwerp en komen met een advies. Heb jij, of je organisatie een duurzaam vraagstuk en wil je geïnspireerd worden door experts op verschillende thema’s, laat het dan weten!

Boek nu een (digitale) sessie met 25% korting van €1500 voor €1100! 

 

Optie 3
Er komt een tijd dat er weer vergaderd kan worden op locatie. Dat doe je natuurlijk het liefst op een inspirerende, duurzame plek, zoals bij UCo. Op dit moment wordt er uiteraard niet in groepen vergaderd bij UCo, maar dit willen we in de toekomst wel weer mogelijk maken, binnen de regels.

Steun ons nu met een vergaderplek strippenkaart en krijg 25% korting! 

 

Zie https://www.utrechtco.nl/verhuur/ voor de reguliere prijzen.
Voor meer informatie, contacteer communitymanager Siem Jans via siem@utrechtco.nl .

Recent Posts