Contact

UCo ligt centraal in Utrecht, dichtbij het Centraal Station. We raden u daarom aan de fiets of het openbaar vervoer te kiezen wanneer u de mogelijkheid heeft. Indien u met de auto komt, kunt deze parkeren op de parkeerplaats van UCo.

Route OV

Vanaf Utrecht Centraal kunt u lopen (15 minuten), een ov-fiets nemen (7 minuten) of met bus 3 richting Zuilen meerijden, uitstappen op halte viaduct. Vanaf daar steekt u de Amsterdamsestraatweg over, loopt u gelijk iets terug, en naast het viaduct de Dijkstraat in. Met de bocht mee naar rechts komt u aan uw linkerhand het hek met het UCo bord tegen. UCo ligt achter het hek, in de rechter hoek van de binnenplaats.

Google OV routebeschrijving vanaf Utrecht CS

Route fiets

Ga vanaf Centraal Station naar de Amsterdamsestraatweg. Sla linksaf bij de Meidoornstraat (de eerste afslag na het viaduct) en op de 2e Daalsedijk wederom links. UCo bevindt zich aan het uiteinde van de straat op nummer 6A aan uw rechterhand. Bij het hek ziet u een bord met daarop UCo. Als u het hek door bent, ziet u rechts een voordeur met eveneens een UCo bord.

Google fiets-routebeschrijving vanaf Utrecht CS

Route auto

UCo heeft een kleine parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Wanneer de parkeerplaats vol is, kunt in de wijk betaald parkeren.

Google routebeschrijving

Stel uw vraag

  Neem contact op

  Stichting Utrecht Community (UCo)
  2e Daalsedijk 6a
  3551 EJ Utrecht

  info@utrechtco.nl
  +31 6 38 29 81 11