Verhuur

UCo verhuurt kantoor en werkruimtes aan haar communityleden en heeft ruimtes publiek te huur voor vergaderingen, brainstormsessies en trainingen. Lees meer over:

Word vaste huurder in de community

UCo biedt kantoor-, werk-, vergader- en workshopruimte voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Communityleden van UCo zijn betrokken en bouwen actief mee aan de community. Ondernemingen creëren hier een eigen werkplek en maken gebruik van de gezamenlijke faciliteiten zoals vergaderruimtes, lunch en bel-units. Het pand maakt volledig gebruik van natuurlijk daglicht, biedt een gezond binnenklimaat en heeft de industriële sfeer van het NS erfgoed intact weten te houden. Werken kan flexibel in de ruimte, of juist afgezonderd in een stilteruimte. Er is ruimte voor co-creatie aan een lange tafel onder het sheddak of overleggen buiten onder de hoge bomen.

Het industriële karakter van het pand gecombineerd met planten, natuurlijke- en hergebruikte materialen, licht en gezonde circulaire inrichting zorgen voor een werkplek waar iedereen graag komt, van collega tot klant.

UCo biedt zowel vaste werkplekken als flexplekken. Neem voor meer informatie over de beschikbaarheid en onze tarieven contact op met info@utrechtco.nl.

Hier vindt u informatie over de flexplekken.

Huur flexibel een ruimte

UCo heeft ruimtes beschikbaar voor vergaderen, brainstormen en trainingen tot circa 20 personen. De faciliteiten bestaan uit het gebruik van presentatieschermen, flipovers en whiteboards. Vanzelfsprekend is er internet beschikbaar. Voor reserveringen, vragen of andere wensen kunt u contact met ons opnemen via info@utrechtco.nl.

UCo ligt centraal in Utrecht, is goed bereikbaar met openbaar vervoer en beschikt over een parkeerplaats.

Hieronder vindt u informatie over de verschillende ruimtes.

[mk_content_box heading=”Workshop-/ trainingsruimte”][mk_image_slideshow images=”7363,7433,7364″ image_width=”600″ image_height=”300″]

De workshop-/ trainingsruimte is een grote, lichte ruimte op een rustige plek in het pand. Het is een fijne plek om te vergaderen, te brainstormen, presenteren of een training/ workshop te geven. De grootte van de ruimte maakt het mogelijk om deze qua meubilair en benodigdheden flexibel in te delen naar wens.

Specificaties:

[mk_custom_list]
  • Aantal personen: max. 20 personen
  • Oppervlakte: 53 m²
  • Technische faciliteiten: beamer, wifi
  • Voorzieningen: presentatiescherm, flipover en een whiteboard
  • Mogelijkheid tot lunch, zoete en hartige snacks
[/mk_custom_list][/mk_content_box][mk_ornamental_title font_family=”none” ornament_style=”norman-single”]Prijzen[/mk_ornamental_title][mk_custom_list]Per dagdeel (09:00-13:00/ 13:00-17:00): €350 Per dag (09:00-17:00): €650 (inclusief koffie en thee) Voor regelmatige huur: €325 per dagdeel en €600 per dag[/mk_custom_list]
[mk_content_box heading=”Overlegruimte”][mk_image_slideshow images=”7359,7434,7358″ image_width=”600″ image_height=”300″]

De overlegruimte is gesitueerd in een hoek van het pand. Hierdoor heeft de overlegruimte een erg rustige ligging. Je kunt hier zonder afleiding, alleen of in klein gezelschap, vergaderen, brainstormen of presenteren. De vele ramen maken de ruimte open en licht en daarmee een erg prettige plek om te werken.

Specificaties:

[mk_custom_list]
  • Aantal personen: 6 personen
  • Oppervlakte: 22 m²
  • Technische faciliteiten: beamer, wifi
  • Voorzieningen: presentatiescherm, flipover en een whiteboard
  • Mogelijkheid tot lunch, zoete en hartige snacks
[/mk_custom_list][/mk_content_box][mk_ornamental_title font_family=”none” ornament_style=”norman-single”]Prijzen[/mk_ornamental_title][mk_custom_list]Per dagdeel (09:00-13:00/ 13:00-17:00): €275 Per dag (09:00-17:00): €500 (inclusief koffie en thee)[/mk_custom_list]