UCo verhuurt kantoor en werkruimtes aan haar communityleden en heeft ruimtes publiek te huur voor een evenement, vergadering, workshop of training. Lees meer over:

Word vaste huurder in de community
Huur flexibel een ruimte
Borrels en evenementen
Extra’s

Word vaste huurder in de community

UCo biedt kantoor-, werk-, vergader- en workshopruimte voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Communityleden van UCo zijn betrokken en bouwen actief mee aan de community. Ondernemingen creëren hier een eigen werkplek en maken gebruik van de gezamenlijke faciliteiten zoals vergaderruimtes, lunch en bel-units. Het pand maakt volledig gebruik van natuurlijk daglicht, biedt een gezond binnenklimaat en heeft de industriële sfeer van het NS erfgoed intact weten te houden. Werken kan flexibel in de ruimte, of juist afgezonderd in een stilteruimte. Er is ruimte voor co-creatie aan een lange tafel onder het sheddak of overleggen buiten onder de hoge bomen.

Het industriële karakter van het pand gecombineerd met planten, natuurlijke- en hergebruikte materialen, licht en gezonde circulaire inrichting zorgen voor een werkplek waar iedereen graag komt, van collega tot klant.

UCo biedt zowel vaste werkplekken als flexplekken. Neem voor meer informatie over de beschikbaarheid en onze tarieven contact op met info@utrechtco.nl.

Hier vindt u informatie over de flexplekken.

Huur flexibel een ruimte

UCo heeft ruimtes beschikbaar voor vergaderen, brainstormen, een borrel of een training variërend voor maximaal 20 personen. UCo ligt centraal in Utrecht, is goed bereikbaar met openbaar vervoer en beschikt over een (kleine) eigen parkeerplaats. Snel internet is in het hele pand aanwezig. Bij de huur kan kosteloos gebruik worden gemaakt van een beamer, projectiescherm, geluidsinstallatie, flipover en een whiteboard, op basis van beschikbaarheid. Buiten kantooruren gelden dezelfde prijzen. Voor reserveringen, vragen of andere wensen kunt u contact met ons opnemen via info@utrechtco.nl.

Hieronder vindt u informatie over de verschillende ruimtes.

Workshop-/ trainingsruimte

De workshop-/ trainingsruimte is een grote, lichte ruimte op een rustige plek in het pand. Het is een fijne plek om te vergaderen, te brainstormen, presenteren of een training/ workshop te geven. De grootte van de ruimte maakt het mogelijk om deze qua meubilair en benodigdheden flexibel in te delen naar wens.

Specificaties:

  • Aantal personen: max. 20 personen
  • Oppervlakte: 53 m²
  • Technische faciliteiten: beamer, wifi
  • Voorzieningen: projectiescherm, flipover en een whiteboard
  • Mogelijkheid tot lunch

Prijzen

Per dagdeel (09:00-13:00/ 13:00-17:00): €350

Per dag (09:00-17:00): €650

(inclusief koffie-, thee -en waterfaciliteiten)

Voor regelmatige huur: €325 per dagdeel en €600 per dag

Overlegruimte

De overlegruimte is gesitueerd in een hoek van het pand. Hierdoor heeft de overlegruimte een erg rustige ligging. Je kunt hier zonder afleiding, alleen of in klein gezelschap, vergaderen, brainstormen of presenteren. De vele ramen maken de ruimte open en licht en daarmee een erg prettige plek om te werken.

Specificaties:

  • Aantal personen: 6 personen
  • Oppervlakte: 22 m²
  • Technische faciliteiten: beamer, wifi
  • Voorzieningen: projectiescherm, flipover en een whiteboard
  • Mogelijkheid tot lunch

Prijzen

Per dagdeel (09:00-13:00/ 13:00-17:00): €275

Per dag (09:00-17:00): €500

(inclusief koffie-, thee -en waterfaciliteiten)

Evenementen

UCo is beschikbaar voor events met een sociaal of duurzaam karakter. In het verleden hebben we onze locatie al beschikbaar gesteld aan een pop-up theater, netwerk events, ontbijtsessies en thematische borrels. Daarnaast bieden we graag een podium aan duurzame events met een vooruitstrevende visie. We denken graag mee over de mogelijkheden van UCo voor uw event.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Borrels en evenementen

Naast werkplekken en ruimtes voor vergaderingen zijn er ook mogelijkheden voor het organiseren van borrels en events met een sociaal of duurzaam karakter. In het verleden hebben we onze locatie al beschikbaar gesteld aan een pop-up theater, netwerk events, ontbijtsessies en thematische borrels. We kijken graag samen met u naar de geschikte plek binnen UCo, passend bij het doel en het aantal gasten.

Neem voor meer informatie over de beschikbaarheid en onze tarieven contact op met info@utrechtco.nl.

Extra’s

Bij uw vergadering, borrel of event is het mogelijk om catering te bestellen. UCo werkt nauw samen met diverse cateraars die werken met uitsluitend duurzame producten. Ook voor andere wensen, zoals een foto- of videoreportage van het event, een eventmanager die u ontzorgt, of een spreker, denken we graag met u mee.

Neem contact met ons op via info@utrechtco.nl.